Vitamine B12 kopen

tabletten

Wil je vitamine B12 kopen?, dan kom je bij veel verschillende webwinkels uit. Maar in welke webwinkel kan je de vitamine B12 supplementen nou het beste bestellen? Dat is een lastige vraag en daarom hebben wij een lijst gemaakt met verschillende bekende, betrouwbare webwinkels (waar ze ook veel andere supplementen en producten verkopen). In deze blog lees je meer over de verzendkosten, verzendtijd en praktische weetjes. Klik op de afbeeldingen of de buttons om de vitamines te bekijken in de webshop.

Vitamine B12 kopen

Topvitamins

Topvitamins.nl heeft de meest unieke voedingssupplementen en natuurlijke voeding van Nederland. Naast vitaminen vind je er ook superfoods, groene shakes en biologische cosmetica. Bestel je in de webshop voor 23.00? Dan wordt je bestelling de volgende dag nog geleverd. De verzendkosten in Nederland zijn 3,95. Plaats je een bestelling van meer dan 60 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Vitaminedesk.eu

Vitaminedesk.eu is een internationale vitamine-webshop in de gezondheidsmarkt welke door twee orthomoleculairevoedingsdeskundigen wordt geleid. Zij verkopen hoogstaande en gerenommeerde merken voor een zeer scherpe verkoopprijs. In Nederland zijn de verkoopkosten 5,25 per bestelling. Heb je een bestelling met een hoger bedrag dan 55 euro? Dan wordt de bestelling gratis verzonden.

vitaminedesk.eu

Nowvitamins.nl

Nowvitamins.nl verkoopt supplementen van het merk NOW foods. Naast vitamines worden er ook mineralen en kruiden preparaten. Dit is de enige webshop in Nederland die vitamine B12 in 1.000 mcg ampullen met vloeistof voor injecties. De verzendkosten in Nederland zijn 4,99. Bestel je voor een hoger bedrag dan 50 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Drogisterij.net

Drogisterij.net heeft een groot assortiment met 40.000 artikelen; van verzorging, parfum, contactlenzen, afvallen, sport- en fitness, speciale aanbiedingen en ook huishoudelijke producten. De verzendkosten zijn 1,99 in Nederland en vanaf 100 euro gratis verzending.

Bodystore

Bodystore is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige sport supplementen, afslankproducten en vitamines. De producten worden gratis geleverd bij een bestelling hoger dan 25 euro. Bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 21.30? Dan ontvang je de bestelling de volgende dag in huis. Je betaalt in Nederland 3,95 euro verzendkosten.